fbpx

DHZ met Divi DHZ WordPress DHZ opstarten DHZ website

Je eigen website maken.

1

  E

  Welke plugins heb ik nou echt nodig?

  E

  Divi is geweldig, maar welke licentie heb ik nodig?

  E

  Inloggen bij mijn host, mijn domein koppelen en WordPress installeren is veel te ingewikkeld.

  E

  Wat een gedoe, ik wil gewoon gaan bouwen!

  Doe-Het-Zelf Website + Plugins

  Thema + Plugin installatie

  Je weet dat je het zelf kunt.

  Je hebt nog een beetje hulp nodig.

  Je gaat je eigen website maken! Wat leuk! Er zijn genoeg hulpmiddelen en tutorials te vinden om zelf een geweldige website te maken. Mijn blog en youtube kanaal staan er vol van.

  Maar hoe installeer je Divi nu op een goede manier? En welke plugins heb je daarnaast echt nog nodig? Wil je gewoon direct van start met bouwen zonder dit zelf uit te hoeven zoeken? Ik installeer Divi voor je samen met de meest essentiële plugins.

  Jij kan dan snel van start zonder dat je een Divi licentie van $89,- per jaar hoeft te kopen of je met de specificaties van je hosting pakket bezig hoeft te houden. 

  Ik werk alleen met Versio of Siteground. Versio is perfect voor een starter, Siteground is geschikter als je op zoek bent naar hele snelle hosting.  

  Wil je liever dat ik hosting en een domeinnaam voor je regel, dan kan dat natuurlijk ook. Geef dit dan even aan bij de opmerkingen. Dan bespreken we samen wat voor jou de beste oplossing is.  

  Reserveer een gratis kennismakingsafspraak of boek direct een Divi DHZ installatie, dan kun je snel aan de slag met je site.

  Je site altijd veilig en up-to-date?

  Reserveer tijd voor een kennismakingsgesprek in mijn agenda.