fbpx

Divi layouts

Geschreven door Marleen Tigchelaar

Bij het maken van mijn eigen nieuwe website kreeg ik de vraag of ik ook wat meer kon laten zien, waar je al die Divi Layouts nu eigenlijk kunt vinden. Ik heb daarom een video gemaakt, waarin ik laat zien hoe je een layout kunt uitkiezen.

Je kunt een Layout kiezen bij het aanmaken van een nieuwe pagina, maar je kunt ook eerst even rondsneupen op de website van Elegant Themes. Zeker als je het thema nog niet hebt gekocht, of twijfelt over een Doe Het Zelf pakket is dit een goede manier om de mogelijkheden wat beter te bekijken.

Er zijn ontzettend veel layouts. Je kunt op verschillende manieren een Layout uitzoeken.

  1. De eerste optie is er gewoon doorheen scrollen en kijken welke layout. Of welk type /vormgeving je aanspreekt.

Handig om te weten: De nieuwste layouts staan onderaan!

Door op een layout te klikken zie je welke pagina’s er allemaal zijn binnen dit Layout Pack (Layout pakket) .

Het is erg lastig om door de vorm en stijl van een layout heen te kijken, maar zoals je waarschijnlijk al eerder hebt gehoord is Divi enorm flexibel. Je kunt elk onderdeel aanpassen, hergebruiken en samenvoegen.

  1. De tweede zoek methode is het gebruik maken van de zoekbalk.

Je kunt hier intypen wat je zoekt. twee aandachtspunten hierbij zijn dat je in het engels moet zoeken. Anders vind je niks. Als je eten intypen dan vind je niks. Met Food krijg je dus allerlei eet gerelateerde zoekresultaten. het tweede aandachtspunt is dat je l a n g z a a m moet typen….. zeker vanuit je eigen WordPress installatie. Je maakt direct contact met de servers van Elegant Themes en dat gaat niet zo snel. Probeer dus een beetje geduldig te zien.

  1. De derde en laatste optie is nog het zoeken in categorieën.

Zeker nu er zoveel Layout zijn en er steeds mee bijkomen, kan het zoeken best lastig zijn. Per categroie door de mogelijkheden heen scrollen, kan het zoeken een stuk makkelijker maken.

Dit was weer een Divi Quick Tip. Mocht je geïnteresseerd zijn in het installeren van Divi of andere vragen hebben, dan kun je contact met me opnemen of een comment plaatsen.

Hebben jullie nog tips voor goede layouts? Of zijn de Layouts van Elegant Themes wel genoeg voor jou?

0 reacties

Spiekbriefje vol handige tips & tools

13 beste online tools voor jouw bedrijf

Je kunt nu je spiekbrief downloaden.