fbpx

Gratis Divi layout en demo

Geschreven door Marleen Tigchelaar

Hoi, ik heb een Nederlandse Divi Layout gemaakt die ik graag wil delen.

In deze video ga ik ervan uit dat je via de link de layout hebt gedownload en al op een website hebt geïnstalleerd.

Heb je nog geen website en geen hosting, dan leg ik je in een ander blog uit hoe je zelf Divi kunt installeren in 15 minuten.

Wat is een Divi Layout?

Ik krijg best vaak vragen over Divi en over de layouts. Wat zijn dat en wat kan je er eigenlijk mee? Is Divi nou een thema? Is Divi een layout? Zijn layouts thema’s? Het is best verwarrend. Ik snap het 🙂

Divi is een page builder oftewel een thema van WordPress. Dit thema heb je nodig om je pagina’s op te maken en er mooi uit te laten zien. Divi is een heel flexibel thema.

Door het gebruiken van blokken kun je een pagina er precies zo uit laten zien als je zelf wil. Een layout is een pagina die al helemaal gemaakt is met de Divi blokken. Het is dus een pagina, die je kunt gebruiken op je website.

Het mooie van Divi is dat je zo’n pagina weer helemaal kunt aanpassen, er stukken uit kunt halen of er juist extra onderdelen aan kunt toevoegen.

Ben je op zoek naar hoe je Divi installeert op je website? Daar heb ik al eerder een video over gemaakt. Bekijk dan vooral ook deze video op youtube.

De layout demo website en de download vind je op Doe Het Zelf met Divi.

Divi fanclub

Ik ben al sinds het begin van het WordPress thema Divi fan. Divi is een thema dat enorm veelzijdig is. Het geeft je de mogelijkheid om vrijwel alles te maken, zoals je zelf graag wil.

Inmiddels is Divi al toe aan zijn 4e editie. In deze nieuwste versie zijn weer enorm vele mogelijkheden toegevoegd. Het is met name makkelijker geworden om in 1x veel zaken tegelijk aan te passen

Met 1 druk op de knop kun je nu de fonts van alle Koppen op je website aanpassen, of de achtergrond kleur van al je headers veranderen.

De tweede grote verandering is dat het eindelijk mogelijk is om een Theme builder te gebruiken. Deze builder kun je gebruiken om custom headers/Footers en nog 100 andere zaken te maken. De moeglijkheden om je website naar je eigen hand te zetten zijn hierdoor eindeloos. Hier kom ik vast in een toekomstig blog op terug 🙂

Heb je vragen over Divi laat het me dan vooral weten in de comments of kijk even op mijn site, misschien kan ik je ergens mee helpen.

Ook interessant om te lezen:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Style Guide voor je merk downloaden

Wil jij goed beginnen aan je website?

Gratis MINT Style Guide 2020

Wil je graag zelf:

- een logo maken?

- een kleurenpalet maken?

- de lettertypes voor je huisstijl uitzoeken?

Download en gebruik dan mijn gratis E-book en Style Guide, daarin laat ik je zien hoe je dit allemaal gratis kunt doen. 

Je kunt nu je Ebook en Style Guide downloaden. Je krijgt ook nog de link naar de video waarin ik je laat zien hoe je de Style Guide kunt opslaan en gebruiken.