fbpx

Hoe sla je video op voor Instagram TV?

Leer hoe je video opslaat voor instagram tv?

Geschreven door Marleen Tigchelaar

Instagram TV is een goed alternatief voor youtube, maar je moet verticaal denken ipv horizontaal. Wil je een brede video veranderen in een horizontale, kijk dan hoe ik dit doe met Movavi. Ik laat je in deze video zien je video opslaat en exporteert naar Instagram TV!

De verhouding die je moet gebruiken bij het opslaan is 9:16 en dat vertaalt zich in het invullen van 1080*1920 pixels. 
Instagram TV is een goed alternatief voor youtube, maar je moet verticaal denken ipv horizontaal.

Wil je een brede video veranderen in een horizontale, kijk dan hoe ik dit doe met Movavi.

Ik gebruik: * Movavi Screen capture studio. ( Windows versie — Even doorklikken voor de Apple versie. ) Dit is mijn favoriete (betaalbare!) video editing tool. Je kunt ook nog even mijn blog lezen over Movavi als je er meer over wilt weten.  

https://youtu.be/14uP27_UVmI

Ook interessant om te lezen:

0 reacties

Gratis Style Guide voor je merk downloaden

Wil jij goed beginnen aan je website?

Gratis MINT Style Guide 2020

Wil je graag zelf:

- een logo maken?

- een kleurenpalet maken?

- de lettertypes voor je huisstijl uitzoeken?

Download en gebruik dan mijn gratis E-book en Style Guide, daarin laat ik je zien hoe je dit allemaal gratis kunt doen. 

Je kunt nu je Ebook en Style Guide downloaden. Je krijgt ook nog de link naar de video waarin ik je laat zien hoe je de Style Guide kunt opslaan en gebruiken.