fbpx
Leer hoe je video opslaat voor instagram tv?

Hoe sla je video op voor Instagram TV?

Geschreven door Marleen Tigchelaar

Instagram TV is een goed alternatief voor youtube, maar je moet verticaal denken ipv horizontaal. Wil je een brede video veranderen in een horizontale, kijk dan hoe ik dit doe met Movavi. Ik laat je in deze video zien je video opslaat en exporteert naar Instagram TV!

De verhouding die je moet gebruiken bij het opslaan is 9:16 en dat vertaalt zich in het invullen van 1080*1920 pixels. 
Instagram TV is een goed alternatief voor youtube, maar je moet verticaal denken ipv horizontaal.

Wil je een brede video veranderen in een horizontale, kijk dan hoe ik dit doe met Movavi.

Ik gebruik: * Movavi Screen capture studio. ( Windows versie — Even doorklikken voor de Apple versie. ) Dit is mijn favoriete (betaalbare!) video editing tool. Je kunt ook nog even mijn blog lezen over Movavi als je er meer over wilt weten.  

https://youtu.be/14uP27_UVmI

0 reacties

Spiekbriefje vol handige tips & tools

13 beste online tools voor jouw bedrijf

Je kunt nu je spiekbrief downloaden.