fbpx
Divi en WordPress trainer coach Marleen Tigchelaar

Wie en wat is MINT?

Leuk dat je op mijn site bent. 
MINT = Marleen Tigchelaar

Ik ben geen marketing of webdesign bureau dat zichzelf met ‘wij ‘ aanduidt. Ik ben MINT en MINT is Marleen. Je werkt dus altijd met mij persoonlijk. Ik ben onderneemster sinds 2016 en ik woon in het noorden. Mijn motto is altijd dat je werk moet doen waar je energie van krijgt en de dingen moet laten, die je alleen maar energie kosten.
Mijn verhaal is eigenlijk heel simpel -achteraf. Ooit ben ik bestuurskunde gaan studeren, maar eigenlijk wist ik totaal niet wat ik wilde worden … Ruim 20 jaar later -wat klinkt als een eeuwigheid-, weet ik dat nog steeds niet. Ik heb besloten dat dat niet uitmaakt. De wereld veranderd en ik verander lekker mee.

Ik hou van marketing, WordPress en van handige online tools en leer andere ondernemers daar het liefst alles over. Dit doe ik 1-op-1, maar ook in groepen of via mijn blogs. Ik leer ondernemers en marketeers om van bezoekers klanten te maken en vind het superleuk om te brainstormen over strategie en hierin te coachen. Ik krijg energie van het helpen van andere ondernemers met het online op de kaart zetten van hun bedrijf.
Heb je een brandende vraag? Kijk even rond op mijn blog, stuur me een bericht of plan een gratis kennismaking in.

 Handtekening Marleen-300-bij-255