fbpx

samen aan de slag Mijn kennis is van jou SEO advies DIVI uitleg

Geen kant en klaar template. Een website die bij jou past.

3

  E

  Ik weet hoe mijn site eruit moet komen te zien, maar niet hoe ik dat kan doen.

  E

  Op Youtube lijkt het allemaal zo makkelijk. Ligt het aan mij?

  E

  Ik wil niet afhankelijk zijn en leren hoe ik zelf nieuwe content kan plaatsen.

  E

  Welk WordPress thema en welke plugins zijn het beste?

  Jouw Website, jouw energie.

  Samen jouw website maken

  Je bent een ondernemer die graag controle houdt. 

  Je wil graag zelf je website maken en wil graag een cursus webdesign doen, maar wel toegespitst op jouw vragen. Eigenlijk zoek je dus een  website coach. 

  Ik werk al jaren met hetzelfde WordPress thema. Een systeem dat is gebaseerd op modulair bouwen. Veel mensen die al even hebben rondgekeken in de WordPress wereld kennen het wel. Mijn favoriete WordPress Theme heet Divi.

  Ik heb met dit WordPress thema al zoveel websites gemaakt dat ik snel en efficiënt samen met jou een website kan maken.

  Voor we van start gaan begeleid ik je bij het maken of verzamelen van content voor je nieuwe website. Mocht je nog geen huisstijl hebben, dan kan ik je daar binnen mijn netwerk mee helpen, of ik geef je de tools in handen om het zelf te doen.  

  Zodra we precies weten wat er allemaal op je site gaat komen en wat je wil vertellen, plannen we een dag in waarin we je site tot leven wekken. Het voordeel van samen aan je site werken is dat ik tijdens het bouwen jouw input direct mee kan nemen.

  Meld je gratis aan voor een kennismaking, dan bespreken we alle mogelijkheden.

   

  Liever een groepstraining?

  Lees dan even de informatie ook mijn groepscursussen.