fbpx

Jouw site, jouw energie Teksten schrijven Kleuren+ Logo Responsive ontwerp Goed vindbaar

Eén pagina of een complete website op maat. Het is aan jou.

2

  E

  Je zoekt een ontwerper die kritisch met je meedenkt.

  E

  Ik blijf het ontwikkelen van mijn website maar uitstellen. Ik heb een stok achter de deur nodig.

  E

  SEO optimalisatie is bij mij vanzelfsprekend.

  E

  Ik weet niet waar ik moet beginnen? Kleuren/Logo/Tekst? Help!

  Website op maat

  Je website zoals jij hem wil

  Je hebt een visie, maar wil niet alles zelf doen.

  Je wilt graag een mooie website, die goed vindbaar is en er op elk scherm perfect uitziet. Misschien weet je al heel goed wat je wil, misschien helemaal nog niet.

  Samen gaan we ervoor zorgen dat jij een geweldige website krijgt. Ik werk al jaren met het Divi thema. Divi combineert het beste van WordPress met de mogelijkheden van een website op maat.

  Is je huidige website aan vervanging toe, dan gebruiken we de content die je al hebt. Wil je liever helemaal opnieuw beginnen? Ook dan help ik je graag, we gaan dan eerst aan de slag met je online uitstraling en je visuele identiteit.

  Samen met het netwerk aan professionals dat ik om mij heen heb verzameld kan ik zorgen voor foto’s, een video, een logo en converterende teksten.

  Wil je zelf aan de slag met schrijven of het maken van een logo? Ik geef je de tools in handen om je eigen huisstijl te creëren.

  Ik heb ruimte voor maximaal twee websites per maand, ik wil namelijk voldoende tijd voor jou en jouw site nemen. Informeer vrijblijvend of ik nog ruimte heb.