Websites voor Kunstenaars – Zet je werk online


Ik maak websites zodat jij je werk zo goed mogelijk kan laten zien. Mijn websites zijn mooi en makkelijk te gebruiken. Je kunst is op elk scherm goed te bekijken. De site past zich automatisch aan, aam elk scherm en elk besturingsprogramma. Je kan jezelf professioneel presenteren op een Imac scherm, maar ook op een kleine Android telefoon :-).

Niet alleen maak ik een mooie en makkelijke site voor je, die je zelf kunt bijhouden. Je kunt tijdens het maken van je site met al je vragen bij mij terecht. Nadat je site online staat kun je een onderhoudscontract afsluiten. Ik zorg er dan voor dat je site en je beveiliging altijd up-to-date zijn. Ik kan je dan ook blijven helpen als je dat graag wil. 

Waar wil je dat ik je mee help?

  • Het registreren van je domein, het huren van webruimte (hosting) en een mail-adres?
  • Maken van social media accounts zoals instagram, pinterest, twitter en facebook?
  • Banners in verschillende maten, voor al je accounts? Kijk dan ook even bij mijn kant-en-klare-banner pakket!
  • Teksten / logo / foto’s?

“Laten we allebei dat doen waar we goed in zijn en waar we energie van krijgen.”


Ik weet zeker dat het maken van je nieuwe of eerste site het begin is van een mooie samenwerking. Zodra je website live is, zal ik ervoor zorgen dat alles er goed uit blijft zien.

Iedereen heeft dingen waar hij energie van krijgt. En voor kunstenaars zijn dat vaak geen computers …. Ik probeer het maken van je site zo soepel mogelijk te laten verlopen – en zal zoveel mogelijk alles uitleggen. In gewoon Nederlands. Je kunt dan ook altijd alles vragen.

Dus als…

 • Jij niet meer gefrustreerd wil zijn
 • Jij als een berg tegen het maken van een site opziet.
 • Jij graag wil dat iemand je help, zodat je zelf je site kunt bijhouden.
 • Jij verder wil en je ideeën wil delen.

Wil je liever samen met anderen je eigen website maken?

Gratis Style Guide voor je merk downloaden

Wil jij goed beginnen aan je website?

Gratis MINT Style Guide 2019

Wil je graag zelf:

- een logo maken?

- een kleurenpalet maken?

- de lettertypes voor je huisstijl uitzoeken?

Download en gebruik dan mijn gratis E-book en Style Guide, daarin laat ik je zien hoe je dit allemaal gratis kunt doen. 

Je kunt nu je Ebook en Style Guide downloaden. Je krijgt ook nog de link naar de video waarin ik je laat zien hoe je de Style Guide kunt opslaan en gebruiken.

Pin It on Pinterest

Share This