fbpx
Snelle tip voor Google Route in Divi

Divi WordPress Quick tip: Google maps route plannen

Geschreven door Marleen Tigchelaar

Het komt heel vaak voor dat je vanuit je website mensen direct de route naar je bedrijf of evenement wilt laten zien. Het gebruik van Google Maps op de mobiele telefoon neemt nog elke dag toe. Wil je dat dit ook op jouw website kan?

Kijk dan snel deze korte video. Binnen twee minuten heb jij ook zo’n link op je WordPress site staan. Ik heb deze video gemaakt met mijn favoriete theme Divi, maar de code werkt met elke WordPress thema.

Ik laat je in deze video zien:

1. Hoe je een link naar een adres aanmaakt in Google maps.

2. Hoe je deze link op je Divi website kunt plaatsen.

3. Hoe je kunt testen of de link ook echt naar de juiste plek gaat.

 

Heb jij ook van die kleine WordPress probleempjes? Ik probeer zo vaak mogelijk een Divi probleem op te lossen, dus stuur me gerust je vraag. Dan probeer ik die in een blog te beantwoorden.

Iets meer advies nodig? Of samen aan je zichtbaar werken? Plan dan gerust een kennismaking in mijn agenda.

Divi Tip Route plannen Google Maps

0 reacties

01. WAT KLANTEN ZEGGEN

MINT Internet & Advies
4.8
Based on 5 reviews
powered by Google
wilma van Dam
wilma van Dam
11:03 29 Aug 20
Marleen is gastvrij (koffie staat altijd klaar), vriendelijk, geduldig en ze weet waar ze het over heeft! Zeker een... aanrader!lees meer
Sjoukje van der Velde
Sjoukje van der Velde
10:32 10 Aug 20
Marleen heeft mij geholpen met een aantal technische zaken in mijn website die ik met DIVI heb gemaakt. Daarnaast heeft... ze mij nog van allerlei tips voorzien om mijn site te verbeteren. Marleen weet goed haar weg met DIVI en daarnaast kent ze veel handige tips en tools die je tijd besparen en/of je website verbeteren. Ik vond het fijn om een op een met Marleen te werken, en ik raad het daarom iedereen aan!lees meer
Ed van Sch.
Ed van Sch.
09:46 01 Aug 20
De site Oriendum was verouderd en zeer moeilijk te vinden. Samen met MINT een hele nieuwe site gebouwd en heel veel... tips & tools gekregen zodat vindbaarheid enorm toenam. Klasse.lees meer
Autotaalglas Heerenveen
Autotaalglas Heerenveen
06:49 10 Apr 20
Wanneer je een website wil die echt smoelt en goed bezocht wordt dan moet je bij Mint Internet zijn.
Bekijk alle beoordelingen

02. PARTNERS

versio hosting aanbieding

03. DEEL DIT BLOG

Spiekbriefje vol handige tips & tools

13 beste online tools voor jouw bedrijf

Je kunt nu je spiekbrief downloaden.