fbpx
Snelle tip voor Google Route in Divi

Divi WordPress Quick tip: Google maps route plannen

Geschreven door Marleen Tigchelaar

Het komt heel vaak voor dat je vanuit je website mensen direct de route naar je bedrijf of evenement wilt laten zien. Het gebruik van Google Maps op de mobiele telefoon neemt nog elke dag toe. Wil je dat dit ook op jouw website kan? 

Kijk dan snel deze korte video. Binnen twee minuten heb jij ook zo’n link op je WordPress site staan. Ik heb deze video gemaakt met mijn favoriete theme Divi, maar de code werkt met elke WordPress thema. 

Ik laat je in deze video zien:

1. Hoe je een link naar een adres aanmaakt in Google maps.

2. Hoe je deze link op je Divi website kunt plaatsen. 

3. Hoe je kunt testen of de link ook echt naar de juiste plek gaat. 

 

Heb jij ook van die kleine WordPress probleempjes? Ik probeer zo vaak mogelijk een Divi probleem op te lossen, dus stuur me gerust je vraag. Dan probeer ik die in een blog te beantwoorden.

Iets meer advies nodig? Of samen aan je zichtbaar werken? Plan dan gerust een kennismaking in mijn agenda.

Divi Tip Route plannen Google Maps

0 reacties

Spiekbriefje vol handige tips & tools

13 beste online tools voor jouw bedrijf

Je kunt nu je spiekbrief downloaden.